Προσφορές

Специальные предложения

Έγκαιρη Κράτηση

Προσφορές

1

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες προσφορές!

Τοποθεσία

Unser Standort

Danae's Villas

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
Facebook Facebook Youtube Trip Advisor English | Ελληνικά | Deutsch | Россию | Française
Online Κρατήσεις
Σχετικά με την περιοχή

Το Κουτουλουφάρι είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου, στους πρόποδες του βουνού Χάρακας. Ο οικισμός έχει καταφέρει να διατηρήσει έναν παραδοσιακό και ήρεμο χαρακτήρα παρά την ραγδαία τουριστική ανάπτυξη στην γύρω περιοχή, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από περιοχές αρχαιολογικού, ιστορικού, πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος. Έτσι, το Κουτουλουφάρι αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ένα εναλλακτικό σχέδιο διακοπών.

Το Πισκοπιανό και η Χερσόνησος είναι δύο επίσης μικροί οικισμοί παραδοσιακού χαρακτήρα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Κουτουλουφάρι.

Το Λιμάνι της Χερσονήσου είναι μία παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Ηρακλείου. Υπήρξε σημαντικό λιμάνι και εμπορικό κέντρο από τους Αρχαίους έως τους Ρωμαϊκούς και Βυζαντινούς Χρόνους. Η σύγχρονη κωμόπολη είναι κτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας Χερρονήσου και αποτελεί έναν κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό, διάσημο για τις αμμώδεις παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Η περιοχή της Λαγκάδας βρίσκεται νοτιοανατολικά του Κουτουλουφαρίου, αποτελείται από τα χωριά Ποταμιές, Αβδού, Γωνιές και Κερά και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη φυσική ομορφιά. Οι παραδοσιακοί οικισμοί  περιβάλλονται από ελαιώνες, πλατάνια, περιβόλια, ρυάκια, μικρά οροπέδια, σπήλαια και φαράγγια και ανταμείβουν τους επισκέπτες με στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. Η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής περιλαμβάνει ερείπια του Ρωμαϊκού υδραγωγείο το οποίο υδροδοτούσε την Χερσόνησο, καθώς και τα μοναστήρια της Γκουβερνιώτισσας στις Ποταμιές και της Καρδιώτισσας στην Κερά, τα οποία συνεχίζουν να προσελκύουν  ιστορικό ενδιαφέρον και πλήθος προσκυνητών καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Η περιοχή είναι εξαιρετικά πλούσια σε είδη χλωρίδας και πανίδας και αρκετές εκτάσεις της έχουν ενταχθεί στο οικολογικό δίκτυο NATURA 2000.

Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα του νησιού της Κρήτης. Για αιώνες η πόλη ήταν γνωστή με το όνομα Χάνδακας, το οποίο αναφερόταν σε μία μεγάλη τάφρο που είχε κατασκευαστεί από τους Άραβες κατακτητές της πόλης κατά τον 9ο αιώνα μ.Χ. Στις μέρες μας, το Ηράκλειο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και τουριστικά κέντρα της Ελλάδας.

Χανιά

Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Η πόλη φέρει πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό υπόβαθρο και υπήρξε η πρωτεύουσα του νησιού της Κρήτης έως το 1971.

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, βρίσκεται μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων. Η πόλη είναι κτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας Ριθυμνίας και είναι δημοφιλής για την Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι.

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου. Η πόλη είναι γνωστή για την Λίμνη Βουλισμένη και προσελκύει πολλούς τουρίστες καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Κοντά στον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται το μικρό νησί της Σπιναλόγκας, το οποίο υπήρξε φρούριο κατά την Ενετική κατοχή της Κρήτης αλλά και λεπροκομείο κατά το πρώτο μισό του 20ου αιώνα.

Τ.Θ. 2345, Κουτουλουφάρι, Χερσόνησος 70014, Κρήτη, ΕλλάδαΤηλ: +30-2810220951 Κινητό: +30-6983948986, +30-6974803692, +30-6937120395 Φαξ: +30-2810220951 email: info@danaevillas.gr ΜΗΤΕ 1039K91003155800